Haemme nostolava-auton kuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen

Lamminsivu Oy:llä on pitkä kokemus kaikenlaisesta nostamisesta. Valikoimastamme löytyvät nosturit, nostolava-autot sekä henkilönostimet. Lamminsivu Oy on tunnettu myös vaativista elementtiasennusurakoista. Työllistämme tällä hetkellä noin 40 alan ammattilaista. Käytössämme on nykyaikainen ja laadukas kalusto. Lamminsivu Oy on vakavarainen ja luotettava yritys, joka kuuluu parhaaseen AAA-luottoluokitukseen. Lisätietoja yrityksestä sekä kalustostamme löydät osoitteesta www.lamminsivu.fi
 
Tarjolla on mielenkiintoinen, itsenäinen ja vastuullinen työ. Toimit nostolava-auton kuljettajana asiakkaidemme työkohteissa. Työtehtäviisi kuuluu kuorma-auto alustaisten henkilönostinten kuljettajana toimiminen, nostolavan käyttö, asiakkaiden avustaminen työkorissa sekä ajoneuvojen huoltotyöt. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, nykyaikaisen kaluston ja varusteet sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Toimipisteemme sijaitsee Pirkkalassa, osoitteessa Jasperintie 300. Toimintamme sijoittuu pääsääntöisesti Pirkanmaalle.

Tehtävässä menestyäksesi olet sosiaalisesti taitava joukkuepelaaja, joka omaa hyvät vuorovaikutustaidot sekä positiivisen asenteen työntekoon ja halun oppia uutta.

Tehtävässä vaaditaan:

·        kykyä työskennellä korkeissa paikoissa

·        kuorma-auton ajo-oikeutta (ei ammattipätevyyttä)

·        hyvää paineensietoa

·        tarvittaessa joustavuutta työajoissa

·        työturvallisuuskortti

 

Vahvuudeksi katsomme aiempaa kokemusta:

·        nostolava-autoista

·        henkilönostimista

·        nostureista

·        raskaasta kalustosta

·        ajoneuvojen kunnossapidosta

 

 

Hae työpaikkaa lähettämällä meille vapaamuotoinen työhakemuksesi ja cv sähköpostitse osoitteeseen olli.lahti@lamminsivu.fi. Hakemuksestasi tulee löytyä henkilötietosi, koulutus, aikaisempi työkokemus, omat vahvuutesi sekä miksi haluaisimme palkata juuri sinut.
Hakuaika päättyy 28.2.2023. Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä ja täytämme paikan sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja antaa:

Olli Lahti
olli.lahti@lamminsivu.fi
050 325 9682