Liebherr MK88 Plus Torninosturi pyörillä

Lamminsivun huikeasta uutuudesta Liebherr MK88 mobiilitorninosturista on tehty juttu Konepörssiin. Mielenkiintoisessa artikkelissa käydään läpi kattavasti koneen ominaisuuksia sekä kuullaan sekä asiakkaiden että kuljettajien kommentteja laitteesta.

Lue juttu täältä
http://www.koneporssi.com/uutiset/liebherr-mk88-plus-torninosturi-pyorilla/

Liebherr MK88 ja vaativat yönostot Helsingin Postitalolla

Sääsuojien pituus oli huimat 36m ja leveyttä suojilla oli 2,5m. Postitalon kohde oli todella haastava kaikin puolin katu oli kapea sekä nostopaikkoja oli todella vähän tarjolla mistä saatiin nostaa. Sädettä nostettavalle  taakalle tuli 38m joka olisi vaatinut muussa tapauksessa 250tn ajoneuvonosturin kaikkine painoineen ja ristikkojatkeet mukana. Lisäksi vielä koneen kasaukseen olisi mennyt aikaa kolmetuntia kasaukseen ja purkuun eli mikä olisi ollut mahdotonta, koska aikaa meillä oli vain lupien kanssa 8h hoitaa koko homma. Tässä kohteessa tuli erittäin hyvin esille Liebeherr MK88 etuudet jotka ovat nopea kasaus nostovalmiiksi (11min) sekä kone saadaan lähelle seinää kapean tukijalkaleveyden takia. Koneen siirto oli myös todella nopea kohteessa koska konetta ei tarvitse niputtaa. MK88 voidaan siirtää tasaisella ja kantavalla alustalla myös kasattuna. Eli tukijalat ylös ja kone liikkeelle.

City-taxinostin Palfinger P320 Vuokrattavissa!

Palfinger P 320 city-taksi-nostin vihdoin nähtävänä ja vuokrattavana Pirkkalassa! Koneen vahvuuksia ovat seuraavat asiat: Korikuorma huimat 600kg, maksimi korkeus 32m ja sivu-ulottuma 25m. Lisäksi kone on varusteltu vinssillä sekä valomainostelineellä. Eli kone on enemmän kuin tehty valomainos asennuksiin. Korkeutta kuljetusasennossa on vain 3,5m, paino 12tn ja alusta on kaksiakselinen mikä mahdollistaa ahtaissa paikoissa työskentelyn. Konetta vuokrataan kuljettajan kanssa tai ilman.

Lataa esite täältä!

Uusi Paroc nostin vuokrauskäyttöön

Uusi paroc nostin vuokrauskäyttöön. Lamminsivun asentajat ovat testanneet konetta uudella hallityömaalla. Kone on todettu erittäin helppokäyttöiseksi ja se nopeutti sekä helpotti asennustyötä huomattavasti. Lisätietoa ja vapaista vuokrausajoista saat soittamalla 03 3142 1100

Toinen B-kortilla ajettava nostolava-auto vuokralle

Lamminsivulle saapui nyt myös toinen b-kortilla ajettava nostolava-auto Palfinger P 260 B. Nostokorkeus on 26m ja maksimi sivu-ulottuma taakse on 17.5m ja sivulle 12.9m.

Nostolava on istutettu väkivahvan Mersun alustalle joka on kaksiakselinen ja kompaktin paketin ansiosta kuljetuskorkeutta on vain 2.95m, mikä mahdollistaa nopean siirtymisen, sekä mahdollisuuden päästä ahtaisiinkin paikkoihin.

Särkänniemen Hype vuoristoradan kasaus

Lamminsivu Oy oli mukana rakentamassa Särkänniemen uutta Hype vuoristorataa!
Hype on Pohjoismaiden ensimmäinen kolmesti laukaistava vuoristorata – ja lisäksi Suomen korkein laukaistava vuoristorata. Hype kiihdyttää matkustajat vauhtia ottamalla 100 kilometrin tuntinopeuteen ja nousee kiihdytyksen jälkeen pystysuoraan 45 metrin korkeuteen. Korkeimmassa kohdassaan rata kiepahtaa korkkiruuvina ympäri, minkä jälkeen pudottaudutaan pystysuoraan pienempään silmukkaan, josta juna jatkaa asemalle.

Katso alta huikea video rakennustöistä.